Kinderactiviteiten aan zee

Bij WestCoastEvents in De Panne hebben we een leuk aanbod aan kinderactiviteiten die aan zee plaatsvinden. Je laat je kinderen lekker rondrennen tijdens onze duin- en strandsporten. Hebben de kinderen zin om tegen elkaar te strijden? Tijdens de Battle of the Dunes worden ze uitgedaagd om de duin van het andere team te veroveren. Zo zijn er nog vele andere leuke activiteiten bij ons te doen.

Voor meer informatie over kinderactiviteiten aan zee

Gelegen aan zee
Activiteiten op maat
Unieke teambuilding

Kinderactiviteiten aan zee voor tijdens een dagje uit

Ben je op zoek naar uitdagende kinderactiviteiten aan zee voor tijdens een verjaardagsfeest? Neem de kinderen dan mee naar ons activiteitenbureau en laat ze samen op avontuur gaan. Je maakt het feest helemaal compleet door paintball aan de kust te boeken. Natuurlijk is dit ook een leuke activiteit om samen met je gezin te boeken. Tijdens dit spel gaan de kinderen de strijd met elkaar aan in een verlaten hotel. We hebben leuke indoor- en outdooractiviteiten om uit te kiezen. We kijken er naar uit om de kinderen enthousiast te zien rondrennen tijdens een potje Archery Tag in onze Warzone of plezier te zien hebben tijdens onze andere spellen.

Vul het formulier in om een activiteit te boeken

Boek nu onze leuke kinderactiviteiten aan zee. Kunnen de kinderen niet kiezen tussen Archery Tag en kinderbumperball? Combineer onze activiteiten dan en maak er een goed gevulde dag van. Heb je vragen over onze kinderactiviteiten aan zee? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier