Onze activiteiten

Bij WestCoastEvents heb je een talrijke keuze aan activiteiten voor het gezin, groepen, scholen en bedrijven. We voorzien ook privé events met activiteiten voor kids en groepen, zoals verjaardagen, communiefeesten, vrijgezellen,… Iedere leeftijd kan bij ons terecht voor een uitdagende dag op maat!

Voor de durvers onder ons hebben we een echte outdoor warzone in het bos. Ook voor de enthousiastelingen hebben we iets in het petto. Onze indoor locatie is hét pareltje van De Panne! Het leegstaand hotel des Princes, waar je het vanaf juni ‘23 ook tegen elkaar kan opnemen met een tal van activiteiten.

Voor groepen, privé events en bedrijf incentives  bieden we volledige of halve dagen aan, helemaal uitgebouwd op maat! Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden in een super toffe dag aan onze belgische kust. Niet twijfelen en kies voor WestCoastEvents De Panne!

De activiteit Lasershooting op ons ‘warzone’ terrein? Of liever in ons leegstaand hotel des Princes dicht bij zee? Een laser ervaring voor jong en oud. Met allerlei verschillende speltypes moet je als team proberen de tegenstanders te verslaan. Hierbij is tactiek en samenwerking zeer belangrijk. Met onze high-tech laserguns kan je gericht en van verre afstand elkaar raken, waardoor deze activiteit zeer realistisch is! Tot snel in De Panne, het uiterste hoekje van onze Belgische Kust.

Beschikbaar outdoor & indoor!

Zin om te paintballen in een leegstaand hotel? Kom dan zeker langs in hotel des Princes voor een machtige ervaring met onze paintball guns.  

Vanaf juni ‘23 is dit pareltje van De Panne beschikbaar voor meerdere activiteiten met verschillende speltypes! We kunnen niet wachten om jullie binnenkort te verwelkomen in dit prachtig pand aan zee!

Enkel beschikbaar indoor!

De activiteit Archery Tag op ons ‘warzone’ terrein? Of liever in ons leegstaand hotel des Princes dicht bij zee? Ga het gevecht aan met pijl en boog & maak er een echte Archery Tag oorlog van! Dit sportief spel vol actie, tactiek, samenwerking en veel plezier doet je terecht denken aan de films van ‘The Hunger Games’ en is zeer populair in België. Eerst maak je kennis met de pijl en boog & leren we je veilig omgaan met het Archery materiaal. Daarna is de jacht open, op het terrein ‘jaag’ je op je tegenstanders en ontwijk je de obstakels. Avontuur verzekerd in De Panne.

Beschikbaar outdoor & indoor!

Bumperball, hilarisch voor vrienden en collega’s. Een fantastische activiteit voor jong en oud. In onze bumperballen word je beschermd van je tegenstanders en andere objecten. We bieden u een tal van verschillende speltypes aan, waar u veilig de strijd moet aangaan met de tegenstander. Bumper voetbal is natuurlijk DE activiteit in onze bumperballen, plezier verzekerd! Nu ook beschikbaar vanaf 7 jaar. Tot snel aan onze prachtige Belgische Kust!

Beschikbaar outdoor & indoor!

Bij deze activiteit staat een mooie locatie centraal! Kies tussen onze authentieke duinen of ons prachtig strand en laat u meenemen in ons sportief verhaal. Met onze grote variatie aan spellen en sporten, is er voor iedereen wat wils. Dus een reden te meer om af te zakken naar het uiterste puntje van onze Belgische Kust.

Zijn jullie teambuilding activiteiten steeds dezelfde en verlangt u naar wat afwisseling? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jullie. Voor elk wat wils. Grensverleggende, uitdagende en onvergetelijke momenten gegarandeerd. Ons gevarieerd aanbod aan activiteiten zal uw volledig team op de proef stellen in denk en doe vermogen, maar deze activiteiten zullen voornamelijk bevestigen wat jullie als team kunnen bereiken. 

Beschikbaar outdoor & indoor!

In onze unieke en prachtige duinen van De Panne speel je een strategisch en uitdagend spel. Een activiteit waar je moet samenwerken om je tegenstanders te verslaan. Denk goed na en wees alle andere teams te slim af! Liever een strategische strijd in het bos? Dan voorzien we voor u Battle of the forest! Tot snel aan onze Belgische Kust!

Zin om gemeente De Panne te leren kennen op een toffe manier? Met WestCoastEvents voorzien wij enkele zoektochten voor het gezin, groepen en bedrijven! Los alle vragen en opdrachten op en vind de verrassing.En ontdek ondertussen wat onze westkust te bieden heeft. Tot snel aan de Belgische Kust!

Beschikbaar outdoor & indoor!

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om een Viking te zijn? Twijfel dan niet en geniet van onze originele activiteit bijlwerpen. Behaal zoveel mogelijk punten en win de titel van beste houthakker van De Panne! We hebben alles voor u klaar staan om u veilig uit te leven en voor de liefhebbers hebben we een frisse pils om de activiteit perfect af te sluiten. 

Beschikbaar outdoor & indoor!

Zin om gemeente De Panne te leren kennen op een toffe manier? Met WestCoastEvents voorzien wij enkele zoektochten voor het gezin, groepen en bedrijven! Los alle vragen en opdrachten op en vind de verrassing. Tot snel aan de Belgische Kust!

Spring de mountainbike op en cross door het bos, strand en duinen van De Panne. Verken al fietsend de verborgen groene kantjes van de Westkust. Trotseer zand, mud, gravel en andere natuurlijke obstakels met het hele team en laat je verrassen door wat onze Belgische Kust te bieden heeft.

Ben je een echte snelheidsduivel en ben je niet bang van wat water en wind? Dan zit je goed in een zeilwagen! De wind in een strak gespannen zeil en jij in je zitje. Wat heb je nog meer nodig voor een uitdagende dag met familie, collega’s en vrienden op het strand van De Panne. Leer je zeilwagen optuigen en aftuigen en krijg het rijden onder de knie in een sessie van 120 min. Tot snel aan de Westkust!

Zeeraften vanaf 10 jaar, minimumprijs 20 personen

Een avontuurlijke activiteit waarbij u wel meer dan één keer nat zal worden. Een topactiviteit als teambuilding of sportdag voor de meer heldhaftigen onder ons

Activiteit boeken