Archery Tag

Bent u op zoek naar een spannende en unieke activiteit? Dan is Archery Tag perfect voor u! Deze activiteit, die doet denken aan de films ‘The Hunger Games’, biedt een combinatie van actie, tactiek, samenwerking en plezier aan. Kiest u outdoor of indoor (knop naar locaties), u zult zeker genieten van dit avontuurlijke spel. 

Voordat u begint, zorgen onze ervaren instructeurs ervoor dat u vertrouwd bent met het materiaal van Archery Tag door middel van kleine spelletjes. Vervolgens is het tijd om te jagen op uw tegenstanders en obstakels te ontwijken op ons terrein. Of u nu binnen of buiten bent, Archery Tag is een opwindende activiteit die teamwork, strategie en vaardigheid vereist om te winnen.

Archery Tag is perfect voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten,…(knop naar Events op maat) maar zeker ook voor teambuilding en incentives (knop naar pagina) ! Dus waar wacht u nog op? Boek vandaag nog uw battle met pijl & boog en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring, vol plezier en opwinding!

Locatie

Leeftijd

10+

Benieuwd naar onze tarieven of meer informatie gewenst?