Over ons

WestCoastEvents is een toonaangevend evenementen- en activiteitenbureau, gevestigd in de prachtige kustgemeente De Panne. Wij zijn ervaren en gepassioneerde organisatoren die activiteiten en evenementen bieden voor jong en oud, met als doel mensen te verbinden, te inspireren en te vermaken.

Onze Missie

Bij WestCoastEvents geloven we in het creëren van unieke en gepersonaliseerde ervaringen die aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, teambuilding, verjaardagsfeestje of een ander speciaal evenement, wij streven ernaar om alles tot in de puntjes te regelen.

Onze Activiteiten

Verjaardag? Vrijgezellenfeest? Teambuilding? Wij voorzien met plezier een onvergetelijke dag! Bij WestCoastEvents heb je talrijke keuzemogelijkheden uit activiteiten, waaronder Paintball, Lasershooting, Archery Tag, Bumperball, zeilwagen rijden, en zeeraften.

Onze Evenementen

In samenwerking met jonge organisaties streven we ernaar om allerlei soorten evenementen, van fuiven en concerten tot festivals, foodtruck-events en sportevenementen, geschikt voor alle leeftijden.

Volg ons zeker op sociale media om meer te weten te komen.

Maak kennis met onze leiders

Ward Riecherts – Oprichter

Hallo allemaal! Ik ben Ward Riecherts, oprichter van WestCoastEvents. Met passie en toewijding werk ik aan ons bedrijf, waarbij ik diverse rollen vervul. Naast mijn werk bij WestCoastEvents zet ik me graag in voor de jeugdraad van De Panne als voorzitter.

Volkert Deprez – Medezaakvoerder

Hallo, ik ben Volkert Deprez, een avonturier die volop van het leven geniet. Na mijn reizen en ervaringen in het buitenland, concentreer ik me nu op het uitbreiden van WestCoastEvents en het bieden van onvergetelijke ervaringen aan onze klanten.

Reviews

Sharon Dekien
Lees verder
Zoontje zen verjaardagsfeestje was meer dan geslaagd ze hadden de tijd van hun leven alles heel goed uitgelegd Voor herhaling vatbaar
Shanna Lerares
Lees verder
Eerste kampje voor mijn 4 jarige dochter was een groot succes. Een heel gevarieerd programma en ze was dol op de begeleiders. Elke dag enthousiast om te gaan. Een aanrader!
maxime speecke
Lees verder
Super Paintball ervaring! Fantastische locatie en speelruimte met 3 verdiepen! Zeker de moeite waard
Mauro Van Hoeck
Lees verder
Heel toffe activiteiten en locatie om je te amuseren in groep!! Aangename animatoren, gezellige sfeer 👌
Lieselot Fabel
Lees verder
Jonge gedreven enthousiaste en verantwoordelijke begeleiders! De.kinderen vonden het super tof en komen deze zomer graag terug
Siebe Lefranc
Lees verder
Was een toffe dag met de vrienden! Zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Personeel is ook vriendelijk. Ga zeker eens langs zou ik zeggen!
Cindy Cornette
Lees verder
Toffe teambuilding met vrienden, gevarieerde activiteiten... De moeite waard in De Panne. We keren zeker nog eens terug!
Vorige
Volgende

Sponsors