Over ons

WestCoastEvents is een bruisend evenementenbureau met talrijke aanbiedingen van evenementen op maat en een aanbod van sportanimatie voor jong en oud. We zijn gelegen aan het strand in De Panne. Waar we onze eigen Warzone openhouden met de activiteiten Lasershooting, Archery tag en Bumperball. 

Bij WestCoastEvents zorgen wij voor een onvergetelijke dag samen met u!

Ward Riecherts – Founder

EVENEMENTEN

In samenwerking met enkele jonge organisaties, streven we om elk jaar alle soorten evenementen en events op maat te organiseren! Zowel fuiven, concerten, festivals, foodtruck events en nog veel meer… en dit voor alle leeftijden!

SPORTANIMATIE

Verjaardag? Vrijgezellenfeest? Teambuilding? Wij voorzien met plezier een onvergetelijke dag! Bij WestCoastEvents heb je een talrijke keuze uit activiteiten. Voor de durvers onder ons hebben we een echte warzone. Waar je kan uitblinken in Lasershooting, Archery Tag en Bumperball! Ook bieden we halve en volledige dagen aan met onze activiteiten, waarbij u ook zeilwagen rijden en zeeraften kan toevoegen aan uw dag.

HOMIESWEBSHOP

Homies is onze gloednieuwe webshop, waarop wij zowel 2nd hand, streetwear als onze eigen merchandise verkopen. Met een breed aanbod aan merken zoals Supreme, Palace, Alternate Skate, Radio Vague en nog veel meer. Neem gerust een kijkje op onze gloednieuwe website!

Onze partners

Andere sponsors