Kleuter

Welkom op ons Crea & Spel kamp! Wij bieden een leuke en creatieve manier voor uw kleintjes om te spelen en te leren. Ons kamp is ontworpen om kinderen een veilige en stimulerende omgeving te bieden om te ontdekken, te creëren en te spelen.

 In ons kamp geloven we in de kracht van spelen. We streven ernaar een sfeer van leren en ontdekken te creëren, waarin kinderen zich kunnen uiten en hun interesses kunnen ontdekken. We bieden een breed scala aan activiteiten, van knutselen tot koken, dans, toneel en natuurlijk tal van buitenactiviteiten.

Onze animatoren zijn ervaren en hebben een passie voor het werken met kinderen. We streven ernaar een positieve en koesterende omgeving te creëren, waar kinderen zich gesteund en aangemoedigd kunnen voelen om hun eigen unieke talenten en interesses te ontdekken.

 We nodigen je uit om met ons mee te doen voor een unieke en opwindende ervaring. Ons jeugdkamp biedt uw kind een leuke en creatieve manier om te ontdekken en te leren.

Lager

Welkom bij onze kampen voor basisschoolkinderen!

Op onze jeugdkampen krijgt uw kind de kans om verschillende sporten en spellen te ontdekken in een leuke en veilige omgeving.  We bieden een verscheidenheid aan Omnisport-activiteiten, zoals voetbal, basketbal, volleybal en handbal, evenals een scala aan leuke en boeiende activiteiten zoals laser schooten, archery tag en bumperball..

Onze kampen zijn ontworpen om uw kind de kans te geven nieuwe sporten en spellen te leren kennen, nieuwe vriendjes te maken en plezier te hebben in een veilige en begeleide omgeving.  Onze ervaren en gekwalificeerde animatoren zetten zich in om elk kind te helpen zijn volledige potentieel te bereiken en een geweldige tijd te hebben.

Onze jeugdkampen zijn de perfecte manier voor uw kind om sport en spel te ontdekken, nieuwe vriendjes te maken en plezier te hebben in een veilige en begeleide omgeving.  Wij kijken er naar uit om uw kind van harte  te verwelkomen op ons kamp!

Middelbaar

Welkom bij ons spannende jeugdkamp voor middelbare scholieren van 12 – 16 jaar!  Wij bieden een unieke ervaring die leuke sporten en avontuurlijke spelen combineert.  

Op zoek naar een leuke en spannende manier om het huis uit te komen?  Kom dan bij ons sporten en paintballen!  de ideale manier om nieuwe vrienden te ontmoeten, actief te blijven en veel plezier te hebben.  Bovendien helpen bewegen en buitenlucht om gezond en fit te blijven.  Dus pak je vrienden, trek comfortabele kleding aan en doe mee!

Op ons kamp streven we ernaar een veilige en leuke omgeving te creëren waar kinderen kunnen leren en groeien.  Ons ervaren en animatoren zorgen ervoor dat alles veilig verloopt en iedereen een geweldige tijd heeft.

 Dus kom met ons mee voor een onvergetelijke ervaring en maak een aantal blijvende herinneringen!