Indoor- en outdooractiviteiten

Bij WestCoastEvents in De Panne boek je uitdagende indoor- en outdooractiviteiten voor alle leeftijden. Onze activiteiten zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals teambuilding voor bedrijven, sportdagen, verjaardagsfeestjes, vrijgezellen, familie-uitjes en nog veel meer! 

Leuke indoor- en outdooractiviteiten aan de Belgische kust

Het is altijd een goed moment voor onze avontuurlijke activiteiten aan zee. Ons activiteitenbureau ligt vlakbij de mooie Belgische kust. Tijdens onze indoor- en outdooractiviteiten maken we ook graag gebruik van het prachtige strand en de zee. Zo zijn onze activiteiten met teambuilding aan zee indoor en outdoor te boeken. Je kunt aan onze kust ook tijdens verschillende activiteiten in teams tegen elkaar strijden. Zo versla je je vrienden tijdens een enthousiast potje paintball aan de kust in het verlaten Hotel des Princes, The Shoot-inn. Tijdens onze outdooractiviteiten maken we ook graag gebruik van het strand, de zee en de duinen.

Boek activiteiten voor binnen of buiten

Veel van onze activiteiten zijn zowel indoor als outdoor te boeken. Zo geniet je het hele jaar door van de activiteiten. Boek gemakkelijk één van onze indoor- en outdooractiviteiten door ons boekingsformulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk een bevestiging van je boeking naar je toe sturen.