Escape box/ room

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in een onvergetelijk avontuur met onze opwindende escape game in The Shoot-inn! Hier wacht een meeslepende ervaring op je, waarin je wordt ondergedompeld in een wereld vol raadsels en mysterie. Onze escape room is ontworpen om je op het puntje van je stoel te houden terwijl je samen met je team de uitdagingen aangaat en probeert te ontsnappen binnen de gestelde tijd.

Als je op zoek bent naar een even uitdagende en spannende activiteit om thuis te doen, is onze escape box de perfecte oplossing! Onze box zit boordevol met breinbrekende raadsels en uitdagingen die je denkvermogen op de proef stellen en je nieuwsgierigheid prikkelen.

Of je nu kiest voor de meeslepende ervaring van onze escape room in The Shoot-inn of de uitdagende escape box voor thuis, met WestCoastEvents ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Aarzel niet langer, boek vandaag nog en laat ons zorgen voor een avontuur vol plezier en opwinding! Ontsnap aan de norm en omarm het buitengewone met WestCoastEvents!

Locatie

Leeftijd

16+

Benieuwd naar onze tarieven of meer informatie gewenst?