Paintball aan de kust van West-Vlaanderen

Bij WestCoastEvents in De Panne geniet je van spannend paintball aan de Belgische kust. Ons uitdagende terrein in West-Vlaanderen biedt de perfecte gelegenheid voor vrienden, familie of collega’s om de intensiteit van paintball te ervaren. Het spel is aanpasbaar aan verschillende speltypes, waardoor de spanning en het plezier langdurig behouden blijven. Durf jij de uitdaging aan om het andere team te verslaan?

Bij ons gebruik je herbruikbare rubberen munitie, zonder extra kosten voor kogels. Onze indoor locatie, The Shoot-Inn, in een verlaten hotel, biedt op elke verdieping een levensechte warzone waar je de strijd kunt aangaan met vrienden, familie of collega’s.

Wil je paintball spelen aan de prachtige kust van West-Vlaanderen?

Paintball spelen in een verlaten hotel aan de kust

Bij ons activiteitenbureau boek je diverse unieke indoor- en outdooractiviteiten. Eén van onze absolute aanraders is paintballen in The Shoot-Inn hotel aan de Belgische kust. We maken ook gebruik van de kust en het strand voor activiteiten die voor jong en oud leuk zijn. Met zeeraften ga je zelfs de zee op voor een avontuurlijke ervaring. Onze kust vormt de ideale achtergrond voor al onze avontuurlijke activiteiten aan zee. En als je niet kunt kiezen, kun je bij ons activiteiten combineren. Begin je dag bijvoorbeeld met paintball aan de kust en sluit deze af met een uitdagend potje Archery Tag. Plezier en avontuur zijn bij ons gegarandeerd! 

Contactformulier

Bedrijf
Vereniging
Groep

Bedrijfsnaam:
BTW-Nummer: