Paintball aan de kust van West-Vlaanderen

Bij WestCoastEvents in De Panne speel je paintball aan de Belgische kust. We hebben een gaaf terrein in West-Vlaanderen waar je samen met je vrienden, familie of collega’s ervaart hoe het is om tegen elkaar te paintballen. Het spel is te spelen in verschillende speltypes. Zo zal het paintballen lang uitdagend en leuk blijven. Lukt het jou om het andere team te verslaan?

Wil je paintball spelen aan de prachtige kust van West-Vlaanderen?

Gelegen aan zee
Activiteiten op maat
Unieke teambuilding

Paintball spelen in een verlaten hotel aan de kust

Bij ons activiteitenbureau boek je verschillende unieke indoor- en outdooractiviteiten. Een leuke activiteit die we aanraden is paintball in een mooi pand aan de Belgische kust. We hebben het leegstaande Hotel des Princes helemaal omgetoverd tot een gave ervaring om in te paintballen. We gebruiken de kust en het strand ook voor onze andere activiteiten die leuk zijn voor jong en oud. Bij zeeraften ga je zelfs helemaal de zee in. Onze kust maakt een prachtige setting voor onze avontuurlijke activiteiten aan zee. Kun je niet kiezen? Het is bij ons ook mogelijk om activiteiten met elkaar te combineren. Begin je dag bijvoorbeeld met paintball aan de kust en sluit je dag af met een ruig rondje Archery Tag.

Boek een dag vol paintballen en andere activiteiten

Heb je zin om te paintballen? Boek deze activiteit door ons boekingsformulier in te vullen. We zien je binnenkort graag bij ons om paintball te spelen aan de kust. Heb je het paintballen al uitgespeeld? Ook dan hoef je je bij ons niet te vervelen. We hebben een ruim aanbod aan andere leuke activiteiten. Mail naar info@westcoastevents.be om meer te weten te komen over onze activiteiten.

Contactformulier