Activiteiten voor tijdens je verjaardagsfeest

Bij WestCoastEvents boek je gezellige activiteiten die gegarandeerd zorgen voor een geslaagd verjaardagsfeest. Bij ons evenementenbureau in De Panne heb je veel keuze aan activiteiten die leuk zijn voor alle leeftijden. Heb jij zin om samen met je vrienden of familie onze uitdagende activiteiten aan te gaan?

Plan een activiteit voor een verjaardagsfeestje dat je niet snel zult vergeten.

Onvergetelijke activiteiten voor een geweldig verjaardagsfeest

Met onze indoor- en outdooractiviteiten zorgen wij voor een verjaardagsfeest dat je niet snel vergeet. Je wilt je verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wat is er dan ook leuker dan je vrienden te verslaan met een potje paintball aan de Belgische kust? Daar blijf je natuurlijk de rest van de dag mee pronken! Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens het verjaardagsfeest van je kind? Je hebt de keuze uit een hoop stoere kinderactiviteiten aan zee. Zo gaan de kinderen tijdens een spel lasershooting helemaal los in onze Warzone.

Activiteiten

Bent u op zoek naar een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden? Dan bent u bij WestCoastEvents aan het juiste adres!

Wij bieden diverse unieke activiteiten aan die zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.


Kampen

WestCoastEvents organiseert kampen voor kleuters, lagereschoolkinderen en middelbare schoolleerlingen. Ons programma heeft een gevarieerde mix van creatieve activiteiten, spelletjes, sporten en adventure!
Evenementen

Bij ons kun je terecht voor op maat gemaakte evenementen voor verjaardagen, communie- en lentefeesten, vrijgezellenfeesten en veel meer! Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een onvergetelijk moment. Van klein en intiem tot groots en spectaculair, wij denken graag met je mee!


Vier je verjaardagsfeest door een activiteit bij ons te boeken

Boek onze leuke activiteiten voor tijdens je verjaardagsfeest door te bellen naar +32 (0)499 89 02 20. Voordat je met een activiteit begint worden de spelregels en werking van de materialen natuurlijk zorgvuldig aan jou en je groep uitgelegd. Wil je meer weten over onze aanpak? Ons ervaren team aan begeleiders zorgen ervoor dat de activiteiten tijdens jouw verjaardagsfeest veilig en prettig verlopen.

Contactformulier

Bedrijf
Vereniging
Groep

Bedrijfsnaam:
BTW-Nummer: