WestCoast x Hof ter Daele

Ontdek de perfecte combinatie van rust en avontuur op onze nieuwe locatie WestCoast x Hof ter Daele! Gelegen in het hart van de prachtige West-Vlaamse regio, biedt WestCoast x Hof ter Daele een idyllische omgeving voor elk type bijeenkomst. Of u nu een bedrijfsevenement plant, een communiefeest, een lentefeest of een verjaardag, onze locatie biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring.

Met een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur zal WestCoast x Hof ter Daele u betoveren vanaf het moment dat u aankomt. Of u nu wilt ontspannen en genieten van de rust of de omgeving wilt verkennen en avontuur wilt beleven, onze locatie biedt voor elk wat wils.

Ons team staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf perfect is georganiseerd en dat aan al uw wensen wordt voldaan. Ontdek onze nieuwe locatie vandaag nog en laat ons u verwelkomen in de magische wereld van WestCoast x Hof ter Daele.

Locatie

Boonakkerstraat 5, 8630 Veurne

Eetmogelijkheden

Hof ter Daele voorziet de lekkerste maaltijden, snacks en drankjes voor jong en oud! Kinderboerderij met speeltuin aanwezig op locatie!