WestCoast x Hof ter Daele

Ontdek de perfecte combinatie van rust en avontuur op onze nieuwe locatie WestCoast x Hof ter Daele! Gelegen in het hart van de prachtige West-Vlaamse regio, biedt WestCoast x Hof ter Daele een idyllische omgeving voor elk type bijeenkomst. Of u nu een bedrijfsevenement plant, een communiefeest, een lentefeest of een verjaardag, onze locatie biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring.

Met een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur zal WestCoast x Hof ter Daele u betoveren vanaf het moment dat u aankomt. Of u nu wilt ontspannen en genieten van de rust of de omgeving wilt verkennen en avontuur wilt beleven, onze locatie biedt voor elk wat wils.

Ons team staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf perfect is georganiseerd en dat aan al uw wensen wordt voldaan. Ontdek onze nieuwe locatie vandaag nog en laat ons u verwelkomen in de magische wereld van WestCoast x Hof ter Daele.

Locatie

Boonakkerstraat 5, 8630 Veurne

Catering voor of na uw activiteit

Hof ter Daele voorziet de lekkerste maaltijden, snacks en drankjes voor jong en oud! Kinderboerderij met speeltuin aanwezig op locatie!

Benieuwd naar onze tarieven of meer informatie gewenst?