Teambuilding aan zee

Bij WestCoastEvents in De Panne kun je een uitdagende teambuilding aan zee boeken. De grensverleggende oefeningen zijn ideaal om je collega’s, vrienden of familie nóg beter te leren kennen. Je kiest er zelf voor om de teambuilding indoor of outdoor aan zee plaats te laten vinden. Onze doe- en denkopdrachten zullen bij jullie gegarandeerd voor een geweldig teamgevoel zorgen!

Voor meer informatie over teambuilding aan zee

Gelegen aan zee
Activiteiten op maat
Unieke teambuilding

Teambuilding aan zee voor bedrijven en vriendengroepen

Voor bedrijven organiseren wij volledig verzorgde incentives met teambuilding aan zee. Inmiddels ben je de standaard teambuildingactiviteiten samen met je collega’s wel zat. Gelukkig hebben we een uniek aanbod aan indoor- en outdooractiviteiten aan zee die perfect zijn als teambuilding. Wij verzorgen heerlijke belegde broodjes om je dag af te maken. Je zult verrast zijn door de mooie momenten die onze activiteiten voor je team creëren. Ben je niet op zoek naar een uitje met je bedrijf, maar wil je juist met vrienden op stap? Wij raden paintball aan de kust in het leegstaande Hotel des Princes ten zeerste aan. De spannende setting zorgt voor een geweldige ervaring.

Vul ons contactformulier in en boek een activiteit

Boek je teambuildingactiviteit nu eenvoudig door ons boekingsformulier in te vullen. In ons formulier geef je aan of het gaat om een indoor- of outdoor teambuilding aan zee. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je boeking te bevestigen. Naast een teambuilding boek je via dit formulier of via ons e-mailadres natuurlijk ook andere outdoor- en indooractiviteiten aan de kust. Maak je keuze uit ons ruime aanbod aan uitdagende activiteiten en stuur je bericht naar info@westcoastevents.be.

Contactformulier