Onze activiteiten

Bij WestCoastEvents heb je een talrijke keuze uit activiteiten. Voor de durvers onder ons hebben we een echte warzone. Waar je kan uitblinken in Lasershooting en Archery Tag. Voor ons aanbod uit te breiden hebben we een keuze uit Bumperball. Ook bieden we halve en volledige dagen aan met onze activiteiten, waarbij u ook zeilwagen rijden, golfsurfen/skimboarden en zeeraften kan toevoegen aan uw dag.

Lasershooting op ons ‘warzone’ terrein? Een Laseroorlog voor jong en oud. Met allerlei verschillende speltypes moet je als team proberen de tegenstanders te verslaan. Hierbij is tactiek en samenwerking zeer belangrijk. Met onze high-tech laserguns kan je gericht en van verre afstand elkaar raken, waardoor het spel zeer realistisch is.

Archery Tag op ons ‘warzone’ terrein? Ga het gevecht aan met  pijl en boog en maak er een echte Archery Tag oorlog van! Dit sportief spel vol actie, tactiek, samenwerking en veel plezier doet je terecht denken aan de films van ‘The Hunger Games’ en is zeer populair in België en Nederland. Eerst maak je kennis met de pijl en boog en leren we je veilig omgaan met het materiaal. Daarna is de jacht open: op het terrein ‘jaag’ je op je tegenstanders en ontwijk je obstakels. Er zijn verschillende speltypes waardoor er altijd verandering in het spel zit.

Bumperball, hilarisch voor vrienden en collega’s. Een fantastische activiteit voor jong en oud. In onze bumperballs word je beschermd van je tegenstanders en andere objecten. We bieden u een tal van verschillende games aan, waar u de strijd moet aangaan met de tegenstander. Bumperball football is natuurlijk DE activiteit met deze bumperballs, plezier verzekerd!

Zeilwagen rijden vanaf 10 jaar, minimumprijs 20 personen

Ben je een echte snelheidsduivel en ben je niet bang van wat water en wind? Dan zit je goed in een zeilwagen! De wind in een strak gespannen zeil en jij in je zitje. Wat heb je nog meer nodig voor een uitdagende dag aan het strand?

Zeeraften vanaf 10 jaar, minimumprijs 20 personen

Een avontuurlijke activiteit waarbij u wel meer dan één keer nat zal worden. Een topactiviteit als teambuilding of sportdag voor de meer heldhaftigen onder ons

Activiteit boeken