Activiteiten voor jong en oud

Bij WestCoastEvents in De Panne organiseren we leuke activiteiten voor jong en oud. Ben je op zoek naar een gezellige activiteit voor tijdens een feest? Of wil je er samen met je collega’s achter komen hoe goed jullie zijn in lasershooting? Bij ons vind je activiteiten voor jong en oud die goed bij jouw groep passen.

Wil je een activiteit plannen voor het plezier van jong en oud?

Gelegen aan zee
Activiteiten op maat
Unieke teambuilding

We hebben een ruim aanbod aan activiteiten voor jong en oud

Bij ons activiteitenbureau maakt het niet uit of het goed of slecht weer is. We hebben indoor- en outdooractiviteiten voor jong en oud waar je uit kan kiezen. Voor de meeste activiteiten is het mogelijk om ze binnen of buiten te houden. Daarnaast hebben we ook indooractiviteiten aan de kust voor jong en oud die alleen overdekt mogelijk zijn. Zo strijden jullie bij ons bijvoorbeeld tegen elkaar in een verlaten hotel. Ben je toch liever buiten? Dan kies je voor één van onze avontuurlijke activiteiten aan zee.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze activiteiten voor jong en oud? Wij vertellen je graag meer over welke activiteiten geschikt zijn voor jouw groep. Neem contact met ons op via ons contactformulier om meer te weten te komen. Wij zullen zo snel mogelijk op je bericht reageren om een activiteit in te plannen.

Contactformulier